TERMENI ȘI CONDIȚTII

Termeni si Conditii [Ultima actualizare: 18.06.2020]

 

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE INAINTE DE A FOLOSI SITE-UL DIJEC.RO .

 

INTRODUCERE

 

Prezentul acord legal dintre dumneavoastra si DIJEC SRL are in vedere utilizarea de catre dumneavoastra a platformei Dijec.ro. Puteti utiliza site-ul Dijec.ro numai in conformitate cu acesti Termeni si conditii.

Serviciile oferite prin platforma Dijec.ro pot fi modificate in timp, pe masura ce imbunatatim sau adaugam funtionalitati. Putem opri, suspenda sau modifica aceste servicii in orice moment, fara notificare prealabila. De asemenea, putem elimina oricand orice continut al serviciilor oferite.

Conform Legii comertului electronic (Legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006) “Art. 7: Validitatea, efectele juridice si proba contractelor incheiate prin mijloace electronice

(1) Contractele incheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaste contractelor, atunci cand sunt intrunite conditiile cerute de lege pentru validitatea acestora.

(2) Pentru validitatea contractelor incheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimtamantul prealabil al partilor asupra utilizarii mijloacelor electronice.”

Prin accesarea site-ului si folosirea platformei Dijec.ro va exprimaţi acordul cu privire la acesti termeni si condiţii de utilizare. Daca nu sunteţi de acord cu acesti termeni si condiţii de utilizare, va rugam sa nu folosiţi site-ul Dijec.ro.

Platforma Dijec.ro nu este destinata utilizarii de catre persoanele sub 18 ani. Prin folosirea acestei platforme, declarati ca aveti cel putin 18 ani impliniti si va asumati raspunderea ca datele si informatiile furnizate de dumneavoastra sunt reale.

 

DEFINITII

 

In scopul prezentului Acord, cu excepţia cazurilor in care se prevede altfel prin definiţie sau se ofera o alta interpretare in Acord ori rezulta altfel din context, urmatoarele cuvinte si sintagme vor avea semnificaţia indicata mai jos:

„Date cu caracter personal” – inseamna informaţiile referitoare la un Utilizator persoana fizica, precum: prenume, nume, numar de telefon, adresa postala, email;

„Furnizor” – inseamna DIJEC SRL

“Site/Platforma Dijec.ro” – inseamna pagina web https://www.alimentaraonline.com, paginile disponibile dupa autentificarea in cont, precum si aplicatiile pentru smartphone, aflate in proprietatea Furnizorului si administrate de catre acesta;

 

 MODIFICARI ADUSE ACORDULUI

 

Furnizorul isi rezerva dreptul de a aduce amendamente si de a modifica acesti Termeni si conditii in orice moment. Versiunea in vigoare va fi cea publicata pe dijec.ro. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa postarea pe website.

Furnizorul isi rezerva dreptul in orice moment sa modifice sau sa intrerupa, temporar sau permanent, serviciile oferite (sau oricare parte a acestora), cu sau fara notificare. Sunteţi de acord ca Furnizorul nu va fi ţinut responsabil faţa de dumneavoastra sau faţa de terţi pentru orice modificari, suspendari sau discontinuitaţi ale Serviciilor oferite.

 

DECLARATII ALE UTILIZATORULUI

 

Folosind platforma Dijec.ro, dumneavoastra declaraţi si garantaţi ca:

* toate Informaţiile pentru inregistrare pe care le furnizaţi sunt corecte, precise si nu induc in eroare;

* datele si informatiile furnizate sunt reale la momentul completarii cererii;

* dumneavoastra sunteti administratorul / reprezentantul legal al firmei pe care o inscrieti in platforma Dijec.ro, sau aveti o aprobare a reprezentantului legal pentru a inscrie entitatea juridica reprezentata.

 

ACTIVITATI INTERZISE

 

Nu puteţi accesa sau folosi platforma Dijec.ro pentru niciun alt scop decat cel pentru care Furnizorul il face disponibil. Activitaţile interzise includ, dar fara a se limita la:

– activitate criminala sau generatoare de prejudicii, inclusiv pornografia infantila, frauda, trafic de materiale obscene, trafic de droguri, jocuri de noroc, harţuire, urmarire, spamming-ul, incalcarea drepturilor de autor, incalcarea drepturilor asupra unui brevet sau furtul de secrete comerciale;

– extragere sistematica de date sau alt conţinut pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecţie, compilaţie, baza de date sau un director, fara acordul scris al Furnizorului;

– a face orice utilizare neautorizata a Serviciilor Furnizorului, inclusiv colectarea numelor de utilizator si/sau a adreselor de email ale Utilizatorilor prin mijloace electronice sau de alta natura in scopul de trimite email-uri nesolicitate;

– angajare in activitaţi de incadrare neautorizata ori conectare neautorizata la platforma Dijec.ro;

– incercarea de a-si asuma identitatea unui alt Utilizator ori a unei alte persoane;

– utilizarea Contului de Utilizator ce aparţine unui alt Utilizator;

– descifrarea, decompilarea, dezasamblarea sau procesul de reverse engineering a oricarui tip de software care cuprinde sau in orice fel care constituie o parte a platformei Dijec.ro;

– utilizarea splatformei Dijec.ro intr-o maniera incompatibila cu legile si regulamentele aplicabile.

 

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 

Furnizorul detine toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la platforma Dijec.ro, logo, imagini, structura si design. Conţinutul furnizat prin intermediul platformei Dijec.ro, structura, design-ul, imaginile, logo-ul si siglele conţinute de acesta sunt deţinute de catre Furnizor si sunt obiectul drepturilor de autor si al altor drepturi de proprietate intelectuala in conformitate cu legislaţia romana. Conţinutul platformei Dijec.ro include, dar fara a se limita la acestea, toate codurile sursa, bazele de date, masurile de funcţionalitate, software-ul, design, fisiere audio, video, text, fotografii si grafica.

Marcile deţinute de catre Furnizor nu pot fi folosite, inclusiv ca parte a marcilor si/sau ca parte a numelor de domenii, in legatura cu orice produs sau serviciu, in orice mod care este de natura sa provoace confuzie si nu pot fi copiate, imitate sau folosite, in tot sau in parte, fara acordul prealabil scris al Furnizorului.

Conţinutul platformei Dijec.ro va este oferit “CA ATARE” si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, republicat, incarcat, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vandut, licenţiat sau altfel exploatat in orice fel de alte scopuri, fara acordul prealabil scris al proprietarului. Recuperarea sistematica de date sau alt conţinut din platforma Dijec.ro pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecţie, compilaţie, baza de date sau un director, fara permisiunea prealabila scrisa din partea Furnizorului este interzisa.

 

GARANTIA PRODUSELOR

 

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau de eticheta care sa certifice perioada de garantie.

Clientii sunt responsabili de verificarea produselor din punct de vedere al calitatii, integritatii sau pretului, in momentul livrarii, avand posibilitatea de a refuza un produs – a carui valoare va fi scazuta din valoarea totala a facturii sau care va fi inlocuit. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

 

Continutul site-ului Dijec.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Cu toate acestea, este posibil sa apara erori de redactare. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Magazinul online Dijec.ro nu detine stocuri proprii. Aprovizionarea se realizeaza doar in baza comenzilor ferme trimise de catre clienti. Din acest motiv livrarea oricarui produs este conditionata de prezenta acestuia in stocul furnizorilor nostri. In cazul in care unul sau mai multe produse nu sunt disponibile, si-au schimbat caracteristicile de baza (cantitate, compozitie samd) sau au suferit modificari semnificative de pret, Clientul va fi instiintat telefonic si/sau prin email, acesta avand posibilitatea sa inlocuiasca sau sa renunte la respectivele produse. De asemenea, in aceste situatii Dijec.ro poate anula livrarea partiala sau totala a comenzii.

Utilizatorul foloseste platforma Dijec.ro pe riscul propriu, Furnizorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea platformei Dijec.ro sau ca urmare a utilizarii informatiilor acesteia. Furnizorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor pe site-ul Dijec.ro.

In niciun caz Furnizorul nu poate fi tinut responsabil faţa de dumneavoatra sau faţa de terţi pentru prejudiciile indirecte, viitoare sau speciale, exemplare sau punitive (de exemplu, daunele cominatorii si amenzile civile) sau incidentale, inclusiv pentru profitul nerealizat, rezultat din folosirea de catre dumneavoastra a platformei Dijec.ro sau a serviciilor Furnizorului, chiar daca Furnizorul a fost instiinţat despre posibilitatea producerii unor astfel de prejudicii.

Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice Client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unei comenzi, este valoarea sumelor incasate de catre Furnizor de la Client pentru respectiva comanda.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL conform GDPR

 

Dvs., in calitate de Utilizator al platformei Dijec.ro, imputerniciti Furnizorul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care dvs. le transmiteti, cu scopul de a avea acces la serviciile acestuia.

Datele personale pe care dvs. le puneti la dispozitia Furnizorului si pe care acesta le colecteaza sunt:

* adresa de email

* adresa postala

* numele si prenumele

* numarul de telefon.

Toate informatiile furnizate de dvs. sunt stocate dupa cum urmeaza:

* pe servere securizate, ce au implementat regulamentul GDPR, localizate in Europa, pe care este gazduit site-ul Dijec.ro;

* pe mijloace locale de stocare (hard-disk-uri ce apartin Furnizorului)- pc-uri, laptop-uri, tablete, telefoane samd;

* in cloud, pe servere ce apartin furnizorului de solutii de contabilitate;

* pe serverele procesatorului de plati online cu cardul de credit/debit;

* pe serverele google.com (informatiile provenite din email-uri);

* in format tiparit, la sediile Furnizorului si la sediul furnizorului de solutii de contabilitate.

Informatiile furnizate de catre Clienti vor fi stocate de catre Furnizor in formatele mentionate mai sus, si nu vor fi furnizate catre nici o alta terta parte, decat cele implicate in mod direct in furnizarea serviciilor necesare functionarii platformei Dijec.ro.

Accesul la baza de date a platformei Dijec.ro se face pe basa de user si parola. Toate informatiile care se stocheaza in bazele de date online sunt criptate.

Exista un numar restrans de angajati DIJEC SRL care pot accesa datele furnizate de dvs. cu scopul exclusiv de a va oferi aces la serviciile noastre si de a indplini obligatiile legale pe care le avem in calitate de Furnizor. Acestia au clauze puternice de confidentialitate in ceea ce priveste datele cu care intra in contact.

 Pentru siguranta dumneavoastra, ne insusim obligatia de notificare a autoritatii de supraveghere in cazul incidentelor de securitate, in conformitate cu art. 33 al regulamentului European – GDPR. In cazurile expres prevazute de acest regulament, in functie de circumstante, ne asumam si obligatia notificarii incidentelor/riscurilor de securitate catre Clienti.

 

Drepturile Utilizatorului asupra datelor personale

 

Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;

Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate – puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti contacta prin formularul de contact publicat la adresa https://www.dijec.ro/contact/, pe adresa de email OFFICE@DIJEC.RO.

Daca sunteti nemultumit de modul de solutionare a notificarii amiabile, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

Vezi si Politica de confidentialitate

 

LEGEA APLICABILA

 

Toate aspectele juridice, cele legate de drepturi, si masurile reparatorii cu privire la orice act, eveniment sau incident, intreprinse in temeiul sau in legatura cu platforma Dijec.ro sau Serviciile Furnizorului vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile in vigoare din Romania.

 

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

 

In cazul unui litigiu intre Utilizatori si orice alt Terţ, dumneavoastra inţelegeţi si sunteţi de acord ca Furnizorul nu are nicio obligaţie de a interveni. Prin prezentul Acord, absolviţi Furnizorul, funcţionarii, angajaţii, agenţii si succesorii sai in drepturi de plangeri, cereri si prejudicii de orice natura, cunoscute sau necunoscute, previzibile si imprevizibile, dezvaluite si confidenţiale, care decurg din, sau sunt in orice fel legate de astfel de litigii si/sau de Serviciile Furnizorului.

Toate plangerile, litigiile sau neinţelegerile cu dumneavoastra/utilizatorul care pot decurge din interpretare, funcţionalitate sau care sunt in orice fel legate de utilizarea de catre dumneavoastra a platformei Dijec.ro sau a Serviciilor Furnizorului, care nu pot fi rezolvate amiabil prin discuţii si negocieri directe in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei, vor fi soluţionate exclusiv de instanţele romane.

Furnizorul isi asuma dreptul de a selecta clientii. In cazul aparitiei oricarei dispute intre Client si Furnizor livrarea comenzilor poate fi sistata pana in momentul solutionarii acestora. De asemenea, orice atitudine nepotrivita manifestata in relatia dintre Client si Furnizor poate duce la sistarea livrarilor si blocarea contului de utilizator. Se intelege prin atitudine nepotrivita orica comportament care include fara a se limita la: mesaje vulgare, obscene, de amenitare, cu conotatii sexuale implicite sau explicite, rasiste, discriminatorii adresate companiei in ansamblu cat si angajatilor si/sau colaboratorilor acesteia.

Refuzul de a receptiona sau de a plati o comanda poate duce la sistarea livrarilor viitoare si la blocarea contului de utilizator.

 

0